مهربان, احمد. (1402). تأثیر اسید هیومیک و مایکوریزا بر برخی صفات کمی و اسانس گیاه دارویی چای ترش (Hibiscus sabdariffa) در منطقه سیستان. لسان مبین, 2(2), 33-43. doi: 10.30479/armp.2024.19371.1022
احمد مهربان. "تأثیر اسید هیومیک و مایکوریزا بر برخی صفات کمی و اسانس گیاه دارویی چای ترش (Hibiscus sabdariffa) در منطقه سیستان". لسان مبین, 2, 2, 1402, 33-43. doi: 10.30479/armp.2024.19371.1022
مهربان, احمد. (1402). 'تأثیر اسید هیومیک و مایکوریزا بر برخی صفات کمی و اسانس گیاه دارویی چای ترش (Hibiscus sabdariffa) در منطقه سیستان', لسان مبین, 2(2), pp. 33-43. doi: 10.30479/armp.2024.19371.1022
مهربان, احمد. تأثیر اسید هیومیک و مایکوریزا بر برخی صفات کمی و اسانس گیاه دارویی چای ترش (Hibiscus sabdariffa) در منطقه سیستان. لسان مبین, 1402; 2(2): 33-43. doi: 10.30479/armp.2024.19371.1022


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب