
تعداد نشریات | 20 |
تعداد شمارهها | 388 |
تعداد مقالات | 3,187 |
تعداد مشاهده مقاله | 4,401,136 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 2,978,421 |
معرفی اداره تغذیه | |||||||||
لباب، نشریه روابط عمومی دانشگاه | |||||||||
مقاله 4، دوره 1، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 4-4 | |||||||||
نوع مقاله: معرفی بخش های مختلف دانشگاه | |||||||||
تاریخ دریافت: 13 اسفند 1393، تاریخ پذیرش: 13 اسفند 1393 | |||||||||
چکیده | |||||||||
باتوجه به نمودار سازمانی، اداره تغذیه در معاونت دانشجویی قرار داشته و زیر مجموعه مدیریت امور دانشجویی است. | |||||||||
اصل مقاله | |||||||||
معرفی کارکنان اداره: رئیس اداره: رامین روشن پور تحصیلات: کارشناسی ارشد فیزیولوژی از دانشگاه تهران
کارشناسان:
سکینه قنبری: متصدی اتوماسیون و آمار برادران
زهرا بادروح: متصدی اتوماسیون و آمار خواهران
در راستای رویکرد معاون محترم دانشجویی در خصوص ارائه بهتر خدمات و افزایش رضایت مندی دانشجویان اداره تغذیه نیز در حد توان و امکانات موجود سعی در بالابردن کیفیت خدمات به دانشجویان گرامی و همکاران محترم داشته است. در حال حاضر حدود 10000 کاربر در سامانه تغذیه عضویت دارند و از امکانات غذایی دانشگاه استفاده می نمایند. تنوع غذایی: هم اکنون در هر سه وعده صبحانه، ناهار و شام طبخ و توزیع فعال بوده و صبحانه در 15 نوع، ناهار در 21 نوع و شام در 23 نوع در اختیار کاربران قرار می گیرد. طبق آمارهای موجود در سامانه تغذیه تعداد غذای طبخ و توزیع شده در سال 93 به شرح زیر می باشد:
بخشی از خدمات ارائه شده در یک سال گذشته: پشتیبانی تغذیهای از : 1- المپیادهای ورزشی منطقهای کشور 2- طرح ولایت بسیج 3- المپیاد ورزشی امور مالیاتی کشور 4- دوره دانش افزایی در تابستان ( دانشجویان غیرایرانی ) 5- جشن فارغ التحصیلان حوزه فرهنگی 6- ورودیهای جدید سال 94-93 7- طرح دانش آموختگان افغان با همکاری استانداری قزوین 8- سازمان نظام مهندسی استان قزوین 9- ارائه غذا در زمان امتحانات آخر ترم دانشجویان حتی روزهای جمعه 10- ارائه غذا در تمامی روزهای ماه مبارک رمضان حتی ایام تعطیل رسمی 11- ارائه غذا در ایام تابستان به کلیه دانشجویان غیرایرانی 15- ایجاد محیط مجازی جهت تحت پوشش قراردادن دانشجویان غیر ایرانی برای دریافت صبحانه و ناهار و شام 16- صدور کارت های دانشجویی، دانشجویان جدیدالورود در سال تحصیلی 94-93 فعالیت های ارائه شده اداره تغذیه در سه ماه اخیر : 1- تعویض پیمانکار در آبان ماه 93 2- برون سپاری اقلام اساسی (گوشت، مرغ، برنج و روغن) و خرید توسط پیمانکار 3- تعویض مسوول نانوایی دانشگاه و اضافه نمودن تجهیزات جدید برای بالابردن کیفیت نان پخت شده که رضایت دانشجویان را به همراه داشته است. 4- بالا بردن کیفیت غذای طبخ شده با نظارت بیشتر و راهکارهای جدید 5- ایجاد منوی دوغذایی دانشجویان در وعده ناهار 6- توزیع غذای دوم در وعده ناهار اساتید 7- انتقال اطلاعات سامانه رفاهی از سرور قدیمی به سرور جدید جهت بالا رفتن سرعت سامانه و امکان تهیه نسخه پشتیبان فعالیت های پیش رو در سال آینده: 1- افتتاح و راه اندازی سلف جدید دانشجویان 2- راه اندازی رستوران منو آزاد برای افزایش رضایتمندی دانشجویان و همکاران 3- صدور و توزیع کارت تغذیه اعضای محترم هیات علمی 4- خرید و نصب دستگاههای کارت خوان در کلیه خوابگاه های دانشجویی برای افزایش کیفیت توزیع شام در خوابگاه ها
| |||||||||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 724 |