1.

تأثیر روش های مختلف استخراج بر متابولیت ها و خواص بیولوژیکی بذر گیاه چویل Ferulago angulate

صفحه 1-10
سعید ملائی؛ فرزانه صدیقی؛ سعید حضرتی

2.

بررسی ویژگی های اکولوژیکی و تأثیر آن بر عملکرد اسانس برخی از اکوتیپ های مریم گلی خلیجی (Salvia santolinifolia Boiss.) در استان هرمزگان

صفحه 11-24
اسماء رئیسی منفرد؛ علیرضا یاوری؛ نوازاله مرادی

3.

مروری بر ترکیبات فیتوشیمیایی و اثرات فیتوفارماکولوژیکی گیاه دارویی جاشیر‏(‏Prangos ferulacea)‏

صفحه 25-35
میر بابک بهادری؛ حسین عبدالله نژاد؛ آرش خرمی

4.

بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاهان زیره سبز و زنجبیل به ‌صورت مجزا و توأمان بر رده‌های ‏سلولی‎ ‎سرطان پستان ‏MDA-MB-231‎‏ و ‏MCF-7‎‏ ‏

صفحه 37-48
خسرو حسینی پژوه؛ مهدیه عبدالله

5.

بررسی تنوع فیتوشیمیایی بین برخی ژنوتیپ ها و اندام های مختلف گل ماهور در شمال غرب ایران

صفحه 49-64
سونیا امینی؛ محمد فتاحی؛ حسین ناظمیه

6.

مطالعه محتوای فیتوشیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی زعفران برداشت شده از چهار منطقه ایران

صفحه 65-75
سودابه مفاخری؛ بهور اصغری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب